Gå til innhold Gå til innhold Gå til søk

Betaling og forfall

Publisert

Redigert 79 dager siden

Bruk den originale blanketten når du betaler. Da er du sikret rask og sikker behandling av betalingen. Overhold betalingsfristen så slipper du renter og omkostninger. Ved annen betaling - husk KID-nummer.

Kommunale varer og tjenester faktureres normalt ved utsending av giroblanketter påført faktura- og betalingsinformasjon. For faste regninger, for eksempel eiendomsavgifter, barnehage og husleie, tilbyr vi avtalegiro og e-faktura. Avtale inngås med egen bank. Belastningsmelding, med fakturainformasjon, sendes av kommunen til avtalegirokunder.

Hver enkelt virksomhet fakturerer i hovedsak selv sine krav. Dersom det er spørsmål eller innvendinger vedrørende fakturagrunnlaget, eller adresseendring, henvender du deg direkte til den virksomhet i kommunen som har fakturert kravet.

Vi oppfordrer alle som har betalingsproblemer i forbindelse med sine forpliktelser til kommunen, å ta kontakt så tidlig som mulig, slik at vi sammen kan finne en løsning. Kontakt en av våre saksbehandlere, på telefon 32 04 61 40.